Vår virksomhet

Best Life Solution Company

Vårt forretningsområde for en bedre og tryggere livsstil.

our-business_im-text_1000x666

Life solutions gjennom teknologi

Våre markedsledende merkevarer for luft, vann og kroppspleie er alle utviklet med vår egen teknologi for å skape bedre løsninger for livet.

AIRMEGA for ren luftpleie

Luft er kjernen i livene våre og det Coway er stolt av, med over 27 års erfaring på emnet. Coway gir bransjeledende luftrensere med den nyeste teknologien utviklet av Asias største luftforskningssenter med over 196 milliarder luftrelaterte databaser.

D_ourbusiness_module2_new
D_design_module4_new

AQUAMEGA for rent vann

Vann er viktig for oss alle, og det var her Coway startet sin virksomhet for over 30 år siden. Vårt R&D-senter er det mest anerkjente anlegget med dusinvis av WQA-eksperter, og vi analyserer vannkvaliteten i over 40 land for å gi vann som er trygt og velsmakende å drikke.

BIDETMEGA for hygienisk kroppspleie

For å støtte en bedre livsstil, produserer Coway industridefinerende smarte bidéer med i-wave-systemet. Vi streber etter alle aspekter av et bedre liv og produserer vannmyknere, massasjestoler og fotbad for komplett kroppspleie.

D_ourbusiness_module4_new
D_ourbusiness_module5_v.02

Coway Madrasser for komfortabel søvn

Madrass på neste nivå i en skuff som er førsteklasses i kvalitet og budsjetteffektiv. Tilgjengelig i hvilken som helst type seng du ønsker og støttet med en avansert 7-soners struktur.

Det viktigste for et avslappende opphold

Livene våre blir bedre med enkle, men robuste produkter som vi kan stole på som Coway induksjonstopp, smart plaggrengjøring og innovativ LED-cellemaske.

D_design_module6_new
D_design_module7_new

Vår lidenskap for å fortsette

Som det beste livsløsningsselskapet startet vår virksomhet fra vannrensing til luft og til flere livsstilskategorier. Vår teknologiorienterte lidenskap vil fortsette å introdusere nye produkter som øker verdien av livene våre.

Mer om oss

Research & Development

Teknologi som fører til et bedre liv.

Coway Design Center

Der ledende design er født.

Filterteknologi

HyperCaptive™-filtrering med Coway GreenHEPA™-teknik.

Globalt nettverk

Globalt tilkoblet. Virker i over 60 land.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss.

Vi snakker kun svensk og engelsk.