Gå med i vår e-postlista för att få 10% rabatt på våra luftrenarfilter!

Vår virksomhet

Best Life Solution Company

Vårt forretningsområde for en bedre og tryggere livsstil.

Livsløsninger gjennom teknologi

Våre markedsledende luft-, vann- og kroppspleiemerker er alle utviklet med vår egen teknologi for å skape bedre løsninger for livet.

Vår filosofi: Design Delight

Luft er kjernen i livet vårt og noe Coway er stolt av, med over 27 års erfaring på emnet. Coway gir bransjeledende luftrensere den nyeste teknologien utviklet av Asias største luftforskningssenter med over 196 milliarder luftrelaterte databaser.

AQUAMEGA for rent vann

Vann er viktig for oss alle, og det var der Coway startet sin virksomhet for over 30 år siden. Vårt FoU-senter er det mest anerkjente anlegget med dusinvis av WQA-eksperter, og vi analyserer vannkvaliteten i over 40 land for å gi vann som er trygt og velsmakende å drikke.

BIDETMEGA for hygienisk kroppspleie

For å støtte en bedre livsstil, produserer Coway industridefinerende smarte bidet med i-wave-systemet. Forpliktet til alle aspekter av et bedre liv, produserer vi vannmyknere, massasjestoler og fotbad for komplett kroppspleie

Coway Madrasser for behagelig søvnpleie

Neste nivå madrass i en boks som er førsteklasses i kvalitet og budsjettvennlig. Tilgjengelig i alle sengetyper du ønsker og støttet med en avansert 7-soners struktur.

Det viktigste for et avslappende opphold

Livet vårt blir bedre med enkle, men robuste produkter som vi kan stole på som Coway induksjonstopp, smart plaggrens og innovativ LED-cellemaske.

Vår lidenskap for å fortsette

Som det beste selskapet for livsløsninger startet vår virksomhet fra vannrensing til luft og til flere livsstilskategorier. Vår teknologiorienterte lidenskap vil fortsette å introdusere nye produkter som øker verdien av livet vårt.

Vårt design

Start video

Mer om oss

Research & Development

Teknologi som fører til et bedre liv.

Coway Design Center

Der ledende design er født.

Filterteknologi

HyperCaptive™ Filtrering med Coway GreenHEPA™ Teknologi.

Globalt Nettverk

Globalt tilkoblet. Virker i over 60 land.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss.

Vi snakker kun svensk og engelsk.