Gå med i vår e-postlista för att få 10% rabatt på våra luftrenarfilter!

Research & Development

Teknologi som leder

Coways fundament som skaper neste momentum

Environmental Technology Institute

R&D-senteret er grunnlaget og årsaken til Coways suksess. Miljøteknologiinstituttet er idealet vi streber etter med enestående infrastruktur som utvikler produkter i verdensklasse og studerer nettopp de elementene vi bryr oss om som luft og vann.

Beste skapere av livsløsninger

I 2008 startet vi et samarbeid med Seoul National University, det mest prestisjefylte universitetet i Korea. Vi er nå Asias største spesialiserte luft- og vannlaboratorium, og utvider til å være den beste skaperen av livsløsninger med over 500 entusiastiske forskere og 4200+ patenter.

Å vite hva vi har å gjøre med

Vi tror at et meningsfylt produkt starter fra å kjenne til selve kjerneelementene som luft og vann. Vi tror at kun produkter utviklet med forståelse for forurensning og luftstrøm kan løse de ulike utfordringene som endrer seg avhengig av region og årstid.

Detalj og data som gjør en forskjell

I motsetning til de fleste merker, dykker vi ned i hver detalj ned til filterets råmateriale, viftedesign og aerodynamikk. Vi analyserer over 196 milliarder innendørs luftkvalitetsdata og vannprøver fra over 40 land for bedre utvikling. Vi mener at detaljer og data er viktige.

Vår forpliktelse til Research & Development

Start video

Med erfaring stoler vi på

Vi har vært dedikert til å skape husholdningsapparater for et bedre liv i over 30 år. Vi har de mest erfarne ekspertene på luftbehandling med den største luftdatabasen. Vi har globalt sertifiserte vannspesialister, inkludert 27 vannsommelierer og 20 CWS* fra WQA*.

*CWS: Sertifiserte vannspesialister
*WQA: Water Quality Association USA

Globalt sertifisert testlaboratorium

Infrastrukturen vår er på høyeste nivå med 50 laboratorier og 330 eksperimentelle enheter. Vi er sertifisert som det offisielle testlaboratoriet i 11 teststandarder * over hele verden, inkludert CB, TUV, CE, PSE og CVC for pålitelige testresultater over hele verden.
* 7 elektrisk sikkerhet, 3 miljøenergi og 1 EMC.

Vår forpliktelse til kvalitet

Start video

For en tryggere, sunnere og bedre livsstil

Coway lover å fortsette å tro at teknologi er nøkkelen til fremtidig innovasjon og å fortsette arbeidet til mennesker, planeten og en bedre fremtid.

Mer om oss

Bærekraft

Vi bryr oss om i dag og i morgen

Coway Design Center

Der ledende design er født.

Filterteknologi

HyperCaptive™ Filtrering med Coway GreenHEPA™ Teknologi.

Globalt Nettverk

Globalt tilkoblet. Virker i over 60 land.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss.

Vi snakker kun svensk og engelsk.