Luftrenser fra Coway

Luftrenser fra Coway

Luftrenser

Airmega Jet

104 m2

Luftrenser

Airmega Hue&Healing

64 m2

Luftrenser

Airmega 300S

149 m2

Luftrenser

Airmega 150

73 m2

Luftrenser

AP-1008DH

73 m2

Luftrenser

AP-1008CH

73 m2

Luftrenser

Airmega Storm

100 m2
AP-1516D_01

Hvorfor kjøpe en Coway luftrenser?

Sørkoreansk design og kvalitet er viden kjent og med Coway får du en luftrenser som er designet med presisjon, nøyaktighet og med det beste materialvalget. Nesten alle modeller er uavhengig testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic, noe som er en trygghet for deg som kunde. Med smarte tekniske løsninger som partikkelsensor, lyssensor, øko-modus og autodrift, blir Coway den mest fleksible og miljøvennlige luftrenseren som håndterer seg selv helt automatisk, uavhengig av miljøet den er plassert i.

Maksimal beskyttelse mot vanlige husholdningspartikler

Forfilter

Aktivt kullfilter

Filtrer mot ultrafine partikler med Coway GreenHEPA™-teknologi

d-teaser-greenHEPA-EN-3-1-1024x961

GreenHEPA™ antivirusteknologi for dobbel beskyttelse mot virus og mye mer

Filtrene våre behandles med en spesiell antivirusformel som er ufarlig for kroppen vår. Den gir dobbel beskyttelse som er laboratorietestet. Fanger 99,9 % og nøytraliserer alle skadelige partikler fra luften². Ytterligere ekstern testing sertifiserer nøytralisering av humant koronavirus (HCoV-OC43) på 2 timer³.

* Testresultater med SARS-CoV-2 og mer filterinformasjon er publisert på Vår Teknologi.

Møt Coway AP-1019C
Designet for livet

Mitt enkle og kompakte design passer alle rom. Hvit, grønn eller rosa, hvilken farge velger du?

Previous
Next

Møt AP-1220B
Ta steget til ren luft

Med MegaJet™-teknologi velger du hvor den rene luften skal gå.

 • 1 Luftveien inne i Jet-en er designet for perfekt overgang mellom de to forskjellige luftposisjonene.
 • 1
 • 2 Fokusmodus sender den konsentrerte rene luften fremover som en vifte for raskere luftsirkulasjon.
 • 1
 • 2
 • 3 Normal modus sender ut den rene luften bredt for 360 graders ren luftfordeling.

Min fokusmodus

Fokusmodus skyver den rene luften kraftig fremover, og den rene luften leveres raskere over rommet. Dette er svært effektivt i kombinasjon med klimaanlegg/varmer, da Jet vil sirkulere luften raskere og varme/kjøle ned plassen og spare det totale energiforbruket.

 • 1 Vri knappen forover for å aktivere fokusmodus.
 • 1
 • 2 Ren luft kommer ut av fronten som en vifte og sirkulerer luften raskt.
 • 1
 • 2
 • 3 Rengjør fjerntliggende og store områder effektivt med rask luftsirkulasjon.

Min normale modus

Normal modus, den rene luften sprer seg bredt mot toppen og har først som mål å rense nærliggende områder raskere. Ren luft blir deretter gradvis distribuert bredt for å dekke hele rommet.

 • 1 Vri knappen oppover for å aktivere normal modus.
 • 1
 • 2 Ren luft kommer ut fra toppen for bred og jevn rensing.
 • 1
 • 2
 • 3 Renser først nærliggende områder og dekker gradvis flere områder.

Signaturutseende for Airmega Jet

Luftrenser som er solid i ytelse og med et slankt moderne design, passer perfekt i alle rom.

Previous
Next

Om luftrenser fra Coway

Å være forsiktig med luften du lever og puster inn har blitt mye viktigere enn noen gang. I dag kan du lese om mange land og deres problemer med å holde luften ren. Med det sagt påvirkes også innemiljøet ditt da du alltid må lufte og må stole på at din vanlige ventilasjon holder mål. For de av dere som tar dette seriøst, er det et godt valg for å få en luftrenser. I så fall er Coway luftrenser et av de absolutt beste produktene. Klikker du på «les mer» kan du lese mer når vi går i dybden om hva en luftrenser fra Coway har å tilby.

Selvfølgelig vil alle presse på for det beste og Coway har valgt å være blant de beste. Ser du da på prisen i forhold til kvaliteten, blir valget ditt enda bedre. Hvorfor er det så viktig å bruke luftrensere? Det enkle svaret er at du får et bedre innemiljø som består av en bedre luft å puste. Du skaper rett og slett en plattform for et bedre og sunnere liv. Er du da astmatiker eller pollenallergiker trenger du virkelig en luftrenser fra Coway, som vi skal gå mer inn på nedenfor.

Nå som du vet at en luftrenser fra Coway forbedrer luften du puster inn, noe som fører til bedre livskvalitet og et sunnere liv, er det på tide å finne ut hvorfor. Coway luftrensere er basert på moderne teknologi som er testet og simulert i ulike laboratorier. En av de store grunnene til at luftrensere fra Coway har så gode verdier og gir et så godt resultat er de mange forskjellige filtrene som brukes. Her er det stort sett HEPA-filtre som gjør det harde arbeidet, mens andre filtre er med på å øke effekten. Dette er også noe vi skal gå nærmere inn på i artikkelen vår.

Luftrensere kommer i mange forskjellige størrelser og design og derfor har disse intelligente og effektive maskinene også ulik kapasitet. Ditt valg av Coway luftrenser avhenger helt av størrelsen på området der du ønsker å rense luften, samt typen negative partikler som bidrar til den dårlige luften. Vi forsikrer deg om at det alltid finnes en luftrenser fra Coway som passer for deg, din familie og dine behov, og du kan finne den ved å bruke vår informative artikkel. Det til en pris som gjør at de fleste har råd til å unne seg denne luksusen.

Coway - Et selskap som er besatt av ideen om ren luft

Faktisk ble Coway grunnlagt med ideen om å skape renere luft for mennesker over hele verden for over 30 år siden. Det var i Sør-Korea i 1989 og siden den gang har merket spredt seg over hele verden takket være sin høye kvalitet og beviste effekt. I dag er Coway ikke bare Asias største selskap for å fremme et rent inneklima, men har drevet siden 2003 med virksomhet og kontorer i Malaysia, Kina, Thailand og USA. Siden 2009 er de også representert via generalagenten Albion Nordic AB som virkelig har vist vei når det kommer til inneklima og kvalitetsprodukter når det kommer til alt fra ren luft til klimaanlegg og oppvarming.

At luftrensere fra Coway er så bra er det også bevis og bevis på, noe du kan se i alle de ulike prestisjetunge prisene og prisene som selskapet har mottatt i løpet av sin aktive tid. Siden 2012 har de også blitt anbefalt til Astma- og Allergiforbundet til alle mennesker i Norden som lider mer enn andre av dårlig luft. Med andre ord kan alle som lider av alt fra pollenallergi til astma dra nytte av og bruke effektive Coway-produkter. Ved kjøp av en luftrenser fra Coway får du også perfekt service, med alt fra vanskelig valg av riktig produkt til muligheter for å kjøpe utstyret ditt.

Coway har over 30 års erfaring i hvordan man måler, renser og gir ren luft til millioner av brukere av produktene våre. Deres forskere og ingeniører har jobbet veldig hardt og intensivt for å lage et komplett utvalg av luftrensere hvor konsentrasjonen har vært på å lage en rekke forskjellige filtre. Det betyr at du som velger å rense luften med et produkt fra Coway kan være sikker på å finne riktig filter for å rense luften i ditt område, din region og ditt land. Forskningen deres går også lenger for å finne nye innovative løsninger for et bedre inneklima.

 • Komplett filtersystem for alle regioner og årstider
 • Kvalitativ luftrenser med kraftig effekt
 • Coway - et selskap med over 30 års erfaring innen ren luft

I dag finnes det mange forskjellige modeller av luftrensere fra Coway på det svenske markedet. Hvilken luftrenser du velger avhenger først og fremst av hvilken overflate du trenger for å få ren luft på. Modellene som er tilgjengelige å velge mellom har effekt på arealer fra 55 kvadratmeter opp til 117 kvadratmeter. Det du også vil oppdage er at noen modeller har forskjellige funksjoner som tilfører andre viktige ingredienser til din daglige luft. Alle modellene kommer med en svært attraktiv pris som bør sees på som svært rimelig i forhold til kvaliteten og kapasiteten du mottar. I tillegg er produktene veldig enkle å bruke selv for de uvante.

Det er mange fordeler med en luftrenser fra Coway, blant annet har de et veldig lavt strømforbruk, som gjør at det ikke trenger å koste deg skjorta for å få renere luft hjemme. Anbefalingen fra det svenske astma- og allergiforbundet er også en trygghet, spesielt for deg som lider av astma eller allergi. I tillegg jobber selskapet med bærekraft og beskytter dermed miljøet vårt og planeten vår. De jobber også for menneskerettigheter og et godt arbeidsmiljø for sine ansatte, noe som er enda et pluss på kanten for denne bedriften. En luftrenser kan også være nyttig på kontorer og andre arbeidsmiljøer og ikke bare i hjemmemiljøet.

Slik fungerer en luftrenser fra Coway

En luftrenser kan fungere på forskjellige måter avhengig av hvilken type luftrenser det er snakk om, men faktum er at de alle er der for å rense luften. De kan redusere små partikler i luften med opptil 99,9 % og partiklene som kan fjernes inkluderer pollen, støv og mugg. I tillegg kan luftrenseren fjerne ubehagelig lukt og farlige gasser og dermed gi deg et mye bedre innemiljø. Mange av luftrenserne fra Coway har også LED-indikatorer som forteller om luftkvaliteten i hjemmet i sanntid. De er også vanligvis utstyrt med ulike moduser, hvor Auto Mode er det som anbefales både økonomisk og praktisk sett.

Coway produserer vanligvis luftrensere i et relativt slankt format slik at de ikke tar opp unødvendig plass i hjemmet ditt, noe som også er en faktor som gjør dem populære blant brukerne. En luftrenser forbedrer luftsirkulasjonen i hjemmet ditt og gir deg dermed den rene luften du fortjener. Noen modeller, som Coway Storm AP-1516D, har et fire-trinns filtersystem som effektivt holder luften ren. Den har et forfilter, et støvfilter, et deofilter og et HEPA-filter. Det er nettopp bruken av HEPA-filtre som gjør luftrenserne fra Coway svært effektive, fordi de kan fjerne mye ubehagelig fra luften i hjemmet ditt som:

 • Bakterie
 • Sigarett røyk
 • Mikropartikler

En fordel med luftrenserne fra Coway er at det finnes en rekke modeller å velge mellom, slik at du kan finne en som passer akkurat din husholdning. De har ulike størrelser og design, og er tilpasset ulike størrelser på hus. Det er viktig å velge en som passer for deg og ditt hjem. Lydnivåene varierer deres spesifikasjon kan du sjekke hvor mange dB de har som maks. På denne måten kan du tilpasse valget ditt ut fra dine forutsetninger. Vi anbefaler at du tar et gjennomtenkt valg før du velger hvilken luftrenser du skal kjøpe.

Hvor godt en luftrenser fungerer avhenger av en rekke faktorer og vi i Coway har som mål å alltid lage høykvalitets luftrensere som du kan kjøpe til en gunstig pris. Faktorene som spiller inn i funksjonen er filtreringsteknologien, plasseringen, vedlikeholdet, dens luftstrøm og hvor tilpasset den er til det spesielle miljøet den befinner seg i. I et hjemmemiljø er det ikke nødvendig med en like kraftig luftrenser som i industrimiljøer, selv om hjemmemiljøer absolutt også har forurensende stoffer, noe som alltid gjør det en god idé å investere i en god luftrenser. Enköpings-Posten har blant annet rapportert om en test vi gjorde hos Albion Nordic i 2018. Vi ønsket å vite hvordan luftrensere påvirker barns sykefravær i en førskole og fraværet gikk ned med nesten 20 %.

All inneluft påvirkes av forurensning på en eller annen måte, og jobben til en luftrenser er å fjerne disse forurensningene. Dette gjøres ved å ta inn den urene luften gjennom inntaket på luftrenseren og deretter renser forfilteret den for grovere partikler før luften passerer gjennom flere filtre. I de andre filtrene til luftrenseren renses luften fra de usunne partiklene og prosessen fullføres ved at viften sender ut den rene luften og sprer den i rommet. En luftrenser er utmerket hvis du bor i storbyen hvor det er mye avgasser, men også på steder hvor du vanligvis lider av vond lukt i hjemmet.

Det er en fordel at luftrenserne fra Coway anbefales av Astma- og Allergiforbundet, spesielt hvis du lider av astma eller eventuelle allergier da en luftrenser kan få deg til å føle deg bedre. Å ha ren inneluft burde være en selvfølge, men ikke alle vet hva en luftrenser er eller hvordan den fungerer. Med en luftrenser på soverommet kan du få en mye bedre natts søvn, noe som kan utgjøre en stor forskjell for helsen din. Coways luftrensere er også ofte bærbare, noe som gjør at du enkelt kan flytte dem mellom boligens ulike rom ved behov, noe som også gjør dem til et godt valg.

Fordeler med å ha en luftrenser i hjemmet

Det er mange fordeler med å ha en luftrenser i hjemmet, det er ganske logisk at det er bedre å puste inn ren luft enn forurenset luft. Globaliseringen og utviklingen av det svenske samfunnet har påvirket antall partikler som beveger seg i luften og bidratt til en stor økning. Mange av disse partiklene er ikke sunne for deg som menneske og påvirker menneskekroppen på en rekke forskjellige måter. I dag bor også flere av oss i byer enn vi gjorde før og i byer er forurensningen mer. Vi er også flere mennesker på et mindre område, som sprer partiklene lettere.

De ulike partiklene vi snakker om er for eksempel støv, pollen, mat, dyrehår, eksos og virus, men det kan også handle om mye annet. Når du beveger deg ute, setter disse partiklene seg fast i håret og på klærne, noe som fører til at de følger deg hjem. De kommer også inn i hjemmet ditt gjennom ventilasjon, dører og vinduer som du må ha åpne fra tid til annen for å ventilere og også for å komme inn i hjemmet ditt. På denne måten er det uunngåelig at luften i hjemmet ditt blir forurenset av flere typer partikler og derfor er en luftrenser den beste måten å unngå dem på.

Spesielt Coway har mye erfaring med forurensning takket være at det er et sørkoreansk selskap. Sør-Korea har mye større problemer med luftforurensning enn vi har her i Sverige og det er også vanlig at det er minst én luftrenser i de fleste hjem. Det betyr at selskapet ligger i forkant når det gjelder erfaring med farlige partikler og hvordan de best kan fjernes. Uren luft i hjemmet kan gi mange problemer, som hodepine, konsentrasjonsvansker og tretthet, som du kan overvinne ved å anskaffe deg en høykvalitets og velfungerende luftrenser.

Støv er ikke bare dårlig for støvallergikere, men det påvirker også folk uten allergi. Du må selvfølgelig fortsette å ventilere hjemme selv om du har en luftrenser for å få inn ny luft, men du kan likevel være sikker på at du puster inn ren og frisk luft daglig. Da er det selvfølgelig viktig å fortsatt rydde hjemme og en luftrenser er et godt supplement som kan redusere allergiproblemer og gi en bedre allmenntilstand til både allergikere og ikke-allergikere. En luftrenser er mye mer effektiv enn et luftfilter da den påvirker alle partikler uansett hvor i luften de er.

I dag kan ren luft nærmest ses på som en luksusvare, men Coway mener ikke at ren luft skal koste for mye. Coway luftrensere har derfor svært gunstige priser uten å påvirke funksjonen negativt. Som småbarnsforelder er det lurt å ha en luftrenser da små barn har en tendens til å lide lettere av både allergier og luftveisinfeksjoner, som ofte skyldes j