Om oss

Hei. Vi er Coway

D-about-us-introduction-image-e1626941086642-810x1024

Hei. Vi er Coway

Vår besettelse med å hjelpe mennesker til å leve lykkeligere og sunnere liv begynte i Korea i 1989. I dag er Coway stolte over å kunne levere våre prisvinnende helseprodukter til Sverige.

Siden starten har Coway blitt verdensledende innen intensiv forskning, teknologi og innovasjon og eier over 5000 immaterielle rettigheter.

Når det gjelder helse, mener vi at alle elementer må undersøkes, analyseres, forstås, testes og så testes igjen. Noen vil kanskje kalle den endeløse produkt- og livsstilsanalysen overdrevet, men for oss er det bare nok en dag med nye oppdagelser. Vi tror at de høyeste nivåene av helse, komfort og tilfredshet ikke skjer ved en tilfeldighet. Vi undersøker hver detalj slik at Coway-produkter kan hjelpe deg å gjøre hjemmet ditt til en oase av helse og velvære.

Coway Research and Development Center

Coway R&D Center, et forskningsinstitutt for miljøteknologi, har over 366 forskere som utvikler teknologier rundt alle aspekter av livet. Senteret fungerer også som vårt institutt for miljøkvalitet, design og estetikk.

Enten vi undersøker milliarder av datapunkter for å dokumentere luftkvalitet, undersøker nøye for å forstå behovene til astmatikere eller tester lydnivået til et slikt produkt, kan du vite at når vi sier at vi er besatt av helse - så mener vi det.

Salg i Norden

Coway har vært til stede i Norden siden 2009 da samarbeidet med Albion Nordic AB startet. I dag er Albion Nordic den eksklusive nordiske distributøren og har via det brede nettverket av forhandlere plassert Coway som det ledende merket innen luftrensing i Norden. Coway har også flest modeller anbefalt av Astma & Allergiforbundet og Astma Allergi Norden.

icon-overview-module-1024x663
Asset 2

Den beste Life Solution
selskapet

D-we-are-coway-image-02-1536x1006
icon-annual-revenue
Årlige salg

2,33 milliarder EUR

Økonomisk rapport 2020

icon-global-air-puirfier-sales
Globalt salg av luftrensere

15 000 000+

Siden 1994

icon-global-operations
Global virksomhet

60+ land

Fra 2021

icon-r-and-d
R&D

510 forsker

Fra 2021

icon-ip-patents
IP og patenter

4.220+

Fra 2021

icon-major-design-awards
Major Design Awards

458 priser

Fra 2006 til 2021

icon-factory-plants
Fabrikk

4 fabrikker

Fra 2021

icon-plastic-waste-recycle
Gjenvinning av plastavfall

23.219 tonn

Fra 2021

icon-global-force
Globalt arbeidsteam

6.658 ansatte

Fra 2006 til 2021

Vår reise videre

Nådeløs jakt på livsinnovasjon

1989-1999: Begynnelsen og de første 10 årene

I 1989 startet vi vår virksomhet for vannrensere. Luftrensevirksomheten ble lansert i 1993 og vårt FoU-senter åpnet samme år. Vi tror at vann og luft er de viktigste komponentene i livene våre, og vi skapte produktene med de høyeste standarder. Coway introduserte også utleiesystemet for husholdningsapparater på markedet og snart ble vi rangert som nummer 1 i hjemmepleiebransjen.

2001-2010: Styrke vår kjernevirksomhet og vekst

Utvidet vårt R&D-senter til Seoul National University og åpnet designavdelingen vår.
Den andre fabrikken ble bygget og ved å styrke infrastrukturen vår ble vi en ekte fullserviceleverandør. Gjennom 2000-tallet utvidet vi til kosmetikk- og hjemmepleieindustrien. I tillegg åpnet vi vårt EU-senter for logistikk og datterselskaper i USA, Kina, Malaysia og Thailand.

2011-2020: Få fart på Internet of Things

Fullførte vårt internasjonale sikkerhetssertifiseringssenter og over 10 millioner luftrensere ble solgt i løpet av dette tiåret. Vi brukte apptjenesten «IoCare» via mobilforbindelse, noe som gjorde det enklere å kontrollere og vedlikeholde. Med lanseringen av innovative produkter nådde de totale inntektene nærmere 3 milliarder dollar. Kontinuerlig investert i FoU og mottatt CES innovasjonspriser i 5 år på rad.

2021: Fokus på utenlandsk virksomhet

Vår R&D-infrastruktur i verdensklasse for vann og luft gjør oss i stand til å støtte operasjoner i USA, Malaysia, Kina og Thailand med mer, hvor vi spesifikt designer produkter og tjenester for å møte hver regions individuelle krav. Vi opprettholder vårt hovedproduktsortiment for velvære i hjemmet, som våre luft- og vannrensere, juicere og bidéer. Ved å implementere viktige markedsføringsstrategier akselererer vi bærekraftig forretningsvekst i utlandet.

Previous
Next

Vår virksomhet

Toppen av klassen
Better Life Appliances

Vi produserer bransjeledende luft- og vannrensere, smarte bidéer, madrasser og et bredt utvalg av apparater for et bedre liv.

Forskning og utvikling

Teknologi som leder

Produktene våre er teknologidrevne, alt utviklet fra vårt forskningssenter med infrastruktur og forskere i verdensklasse.

Filtreringsteknikk

HyperCaptive™-filtrering med GreenHEPA™-teknologi

Utviklet med mange års forskning og gir bransjeledende virusbeskyttelse på rensenivå.

Design Center

Der våre ledende designere er født

Vi designer innsiden og utsiden av produktene våre, samt brukeropplevelsen med det. Vårt design har mottatt over 450 store designpriser.

Globalt nettverk

Globalt tilkoblet. Virker i over 60 land

Vårt internasjonale nettverk strekker seg over 5 kontinenter med regionale hovedkontorer i USA, Europa, Japan, Kina, Malaysia, Indonesia, Thailand og Vietnam.

Bærekraft

Vi bryr oss om idag,
og i morgen

Coway støtter og deltar i globale bærekraftige initiativer. Videre streber vi etter å oppnå RE100 og null utslipp av karbondioksid.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss.

Vi snakker kun svensk og engelsk.