Gå med i vår e-postlista för att få 10% rabatt på våra luftrenarfilter!

Om oss

Hei. Vi er Coway

Hei. Vi er Coway

Vår besettelse med å hjelpe mennesker til å leve lykkeligere og sunnere liv begynte i Korea i 1989. I dag er Coway stolte over å kunne levere våre prisvinnende helseprodukter til Sverige.

Siden starten har Coway blitt verdensledende innen intensiv forskning, teknologi og innovasjon og eier over 5000 immaterielle rettigheter.

Når det gjelder helse, mener vi at alle elementer må undersøkes, analyseres, forstås, testes og så testes igjen. Noen vil kanskje kalle den endeløse produkt- og livsstilsanalysen overdrevet, men for oss er det bare nok en dag med nye oppdagelser. Vi tror at de høyeste nivåene av helse, komfort og tilfredshet ikke skjer ved en tilfeldighet. Vi undersøker hver detalj slik at Coway-produkter kan hjelpe deg å gjøre hjemmet ditt til en oase av helse og velvære.

Coway Research and Development Center

Coway R&D Center, et forskningsinstitutt for miljøteknologi, har over 366 forskere som utvikler teknologier rundt alle aspekter av livet. Senteret fungerer også som vårt institutt for miljøkvalitet, design og estetikk.

Enten vi undersøker milliarder av datapunkter for å dokumentere luftkvalitet, undersøker nøye for å forstå behovene til astmatikere eller tester lydnivået til et slikt produkt, kan du vite at når vi sier at vi er besatt av helse – så mener vi det.

Salg i Norden

Den beste Life Solution selskapet

Årlige salg
2.33 milliarder EUR
Økonomisk rapport 2020
Globalt salg av luftrensere
15 000 000+
Siden 1994
Global virksomhet
60+ land
Fra 2021
R&D
510 forskere
Fra 2021
IP og patenter
4.220+
Fra 2021
Major Design Awards
458 priser
Fra 2006 til 2021
Fabrikkanlegg
4 fabrikker
Fra 2021 og utover
Gjenvinning av plastavfall
23.219 ton
Fra 2021 og utover
Global arbeidsstyrke
6.658 ansatte
Fra 2006 til 2021
Start video

Vår reise videre

Nådeløs jakt på livsinnovasjon

Vår virksomhet

Toppen av klassen
Better Life Appliances

Vi produserer bransjeledende luft- og vannrensere, smarte bidéer, madrasser og et bredt utvalg av apparater for et bedre liv.

Forskning og utvikling

Teknologi som leder

Produktene våre er teknologidrevne, alt utviklet fra vårt forskningssenter med infrastruktur og forskere i verdensklasse.

Filtreringsteknikk

HyperCaptive™-filtrering med GreenHEPA™-teknologi

Utviklet med mange års forskning og gir bransjeledende virusbeskyttelse på rensenivå.

Design Center

Der våre ledende designere er født

Vi designer innsiden og utsiden av produktene våre, samt brukeropplevelsen med det. Vårt design har mottatt over 450 store designpriser.

Globalt nettverk

Globalt tilkoblet. Virker i over 60 land

Vårt internasjonale nettverk strekker seg over 5 kontinenter med regionale hovedkontorer i USA, Europa, Japan, Kina, Malaysia, Indonesia, Thailand og Vietnam.

Bærekraft

Vi bryr oss om idag, og i morgen

Coway støtter og deltar i globale bærekraftige initiativer. Videre streber vi etter å oppnå RE100 og null utslipp av karbondioksid.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss.

Vi snakker kun svensk og engelsk.