BTS_landing_page_hero_image

BTS - Coways globale merkevareambassadør

Sprer lykke til hjem over hele verden

Coway er stolte av å kunngjøre et nytt partnerskap med den internasjonale musikksensasjonen BTS. Sammen jobber vi sammen for å vise fordelene med Coways helseprodukter for hjemmemiljøet.

Partnere innen hjemmehelse

Som merkevareambassadører for Coway vil BTS bidra til å vise verden viktigheten av hjemmehelse, noe som begynner i luften. Coways luftrenser fjerner uønskede partikler og luftforurensninger for å få deg til å føle deg bedre.

Coways eksistens er å skape en renere, sunnere og bedre livsstil. Verdien av tiden vi bruker hjemme er en stor del når vi måler livskvaliteten vår. Så vi tenker utover produkter. Harmonien mellom mennesker, produkter, rom og opplevelser er det vi designer.

BTS_sitting
HyperCaptive_Filtration_forest_hepa

Teknologidrevet,
ren luft for alle

Andas ren luft och njut av bättre hälsa med HyperCaptive-filtrering.

Pust inn ren luft og nyt bedre helse med HyperCaptive-filtrering.

Hos Coway ønsker vi å sikre din velvære; av denne grunn utviklet vi den bransjeledende HyperCaptive filfiltreringsprosessen, for å fjerne opptil 99,999 % av partikler i nanostørrelse så små som 0,01μm¹.

I kombinasjon med vår patenterte og laboratorietestede Coway GreenHEPA™-teknologi, fanger filtrene våre opp og nøytraliserer alle skadelige partikler².

Vi streber etter overlegen renslighet ved å filtrere selv de minste allergener, bakterier, støv, mugg, pollen, virus og vond lukt og VOC.

Oppdag våre luftrensere

Coway AP-1019C

Jeg er bygget for å vare, og jeg er prisvinnende.

Coway AirMega AP-1515G

Jeg er den intelligente luftrenseren med doble luftinntak.

Coway AP-1220B

Jeg er den første som bruker den banebrytende MegaJet™-teknologien

Coway APMS-0815C

Jag är liten i storlek, men stor i prestanda.

Airmega 250S

Den nya nivån av kraftfull luftrening.

Airmega Mighty

NY times vinnare 9 år i rad

Luftrenser

AP-1008DH

73 m2

Luftrenser

AP-1008CH

73 m2

Luftrenser

Airmega Storm

100 m2
BTS_white_background_cropped

Hvorfor kjøpe
en Coway luftrenser?

Sørkoreansk design og kvalitet er viden kjent og med Coway får du en luftrenser som er designet med presisjon, nøyaktighet og med det beste materialvalget. Nesten alle modeller er uavhengig testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic, som er en trygghet for deg som kunde. Med smarte tekniske løsninger som partikkelsensor, lyssensor, øko-modus og autodrift, blir Coway den mest fleksible og miljøvennlige luftrenseren som håndterer seg selv helt automatisk, uavhengig av miljøet den er plassert i.

En Coway luftrenser kan hjelpe deg i kampen mot

pollen

Pollen og allergener

bacteria

Bakterier og virus

dust

Damm

odor

Lukter

mits

Middallergi

gas

Eksos

Smart lufttrening

Med sin Smart Mode-funksjon tilpasser Coways luftrenser seg automatisk til omgivelsene ved å justere viftehastigheter basert på rommets luftkvalitet. Dette betyr at enheten din er energieffektiv uten at det går på bekostning av strøm. Sanntidsovervåking av luftkvalitet. Coway Airmegas forurensningssensor kommuniserer innendørs luftkvalitet i sanntid. Den fargerike LED-ringen lar deg vite hvor ren eller skitten inneluften din er hvert minutt av dagen.

Green True HEPA™
og aktivt kullfilter

HEPA-filtre som fjerner luftbårne partikler som pollen, allergener og sopp. Aktivt kullfilteret fjerner: VOC, farlige gasser og lukt fra mat, sigaretter og kjæledyr.

Dårlig inneluft kan gi helseproblemer som konsentrasjonsvansker, hodepine og tretthet, og en god luftrenser skaper forbedret livskvalitet.

En balanse mellom teknologi og design

Vi så en mulighet til å endre hvordan folk så på luftrensere.

Ved å kombinere ledende teknologi, inspirert design, fantasi og en besettelse av detaljer, skaper vi luftrensere som er like kraftige som de er vakre.

Coways luftrensere er bygget for å være utrolig energieffektive, men effektive. Det er hjørnesteinen i utformingen av ethvert produkt.